Despre

Ma numesc Adriana si sunt o persoana dedicata studiului pielii. Din octombrie 2013 sunt estetician.

Ideea acestui blog a venit ca o consecinta a miilor de ore dedicate studiului acestui organ. Cumva, de-a lungul studiilor mele, mi-am dorit sa gasesc un spatiu in care sa gasesc informatii despre piele la toate nivelurile: medical, cosmetic, energetic si social. Cum nu am gasit un astfel de spatiu, l-am creat eu.

In aceste articole veti gasi informatii atat despre piele in general cat si despre ingrijirea tenului in special. Nu sunt medic, nu recomand medicamente sau tratamente. Pielea este un organ sensibil, putin cunoscut, care se comporta diferit de la om la om si chiar de la perioada la perioada. De aceea este important sa tineti minte ca nu este recomandat sa va achizitionati produse cosmetice influentate de reclame sau de rezultatele pe care le-au avut alte persoane.

Va recomand ca daca aveti afectiuni grave ale pielii sa le discutati cu medicul sau cu esteticianul care se ocupa de tratarea acelor afectiuni.

Afirmatiile pe care le veti gasi in acest blog sunt atestate de medici dermatologi, profesori universitari si cercetatori in domeniul dermatologiei, biochimiei, chimiei, fizicii, kinetoterapiei si acupuncturii. Pentru transparenta, acolo unde va fi cazul veti gasi linkuri catre sursele unde puteti verifica informatiile continute in articol.

Acest blog este o culegere de texte izvorate din dorinta de a va impartasi modul in care eu inteleg si percep importanta atentiei pe care o acordam pielii. Sunt o adepta a armoniei si echilibrului la toate nivelurile si cred ca aceasta armonie se reflecta in sanatatea intregului organism dar mai ales la nivelul pielii.

Lectura placuta!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s